luni, 21 februarie 2011

Piept de pui cu legume si cartofi copti la cuptor

Rares adora aceasta mancare, cand are pofta de mancare :)

Ingrediente:

2-3 felii de piept de pui
1 ceapa potrivita

1 morcov
1/2 ardei

cateva buchete de brocoli

1 cartof


Mod de preparare:

1. Feliile de piept de pui se bat ca si pentru snitele.
2. Legumele (ceapa, morcovul, ardeiul) se curata si se taie rondele subtiri.

3. Cartoful se curata si se taie in doua.

4. Brocoli se spala si se rupe bucatele mai mici.



5. Intr-un vas termorezistent (eu am folosit de yena) se aseaza jumatate din
cantitatea de ceapa, morcovi si ardei.



6. Peste legume se aseaza feliile de piept de pui.



7. Se aseaza cealalta jumatate din ceapa, morcovi si ardei. Se poate pune si putin patrunjel verde.



8. Se adauga ulei de masline si apa pana se acopera toata compozitia.



9. Cartoful taiat in doua se infasoara in folie de aluminiu.
10. Legumele cu pieptul de pui si catoful infasurat in folie de aluminiu se pun la cuptor.
11. Inainte cu 15 minute inainte de a scoate piepul de pui cu legume
de la cuptor se adauga brocoli.



12. Se serveste cald.

POFTA BUNA COPILASI!


3 comentarii:

Adela Dobrican spunea...

DELICIOS. SIGUR INCERCAM SI NOI!!!

teoS spunea...

foarte apetisant..o sa incercam si noi:))

Anonim spunea...

iamiii...noroc ca numai ce am mancat:),Lumi