miercuri, 26 ianuarie 2011

Ridiche cu legume la cuptor

A mancat Diana pe nerasuflate (ea, care nu-i o fana "mancare"). Foarte mult i-a placut!


Ingrediente:

Ridiche
Morcov
Conopida
Ceapa
Gulie
Ardei
Smantana
Oregano
2 Oua
Cascaval
Prima data am fiert toate legumele (mai putin ceapa si ardeiul) la un loc cu foarte putina sare.
Intre timp, am uns un vas de yena cu putin ulei de masline (se poate folosi orice fel de ulei sau unt).
Am taiat ceapa si ardeiul rondele.
Am feliat legumele fierte.
Am aranjat in vasul de yene legumele, smantana si cascavalul, strat cu strat, incepand cu ceapa si ardeiul rongele si terminand cu cascaval si oregano deasupra.
Am adaugat ouale batute cu putina sare, 5 linguri de lapte si putin oregano si le-am pus la cuptor la 180GR timp de 20-30 minute.

3 comentarii:

Anonim spunea...

vrem poze...poate ni se face pofta si incercam:)))

Adela Dobrican spunea...

Am pus si poze... Ii mai apetisant acuma?

Cosmina spunea...

foarte buna reteta... Raoul a apreciat-o. Multumim pentru idee Adela. Va pupam pe tine si pe Diana