A mancat Diana pe nerasuflate (ea, care nu-i o fana "mancare"). Foarte mult i-a placut!
Ingrediente:
Ridiche
Morcov
Morcov
Conopida
Ceapa
Gulie
Ardei
Smantana
Oregano
2 Oua
Cascaval
Prima data am fiert toate legumele (mai putin ceapa si ardeiul) la un loc cu foarte putina sare.
Intre timp, am uns un vas de yena cu putin ulei de masline (se poate folosi orice fel de ulei sau unt).
Am taiat ceapa si ardeiul rondele.
Am feliat legumele fierte.
Am aranjat in vasul de yene legumele, smantana si cascavalul, strat cu strat, incepand cu ceapa si ardeiul rongele si terminand cu cascaval si oregano deasupra.
3 comentarii:
vrem poze...poate ni se face pofta si incercam:)))
Am pus si poze... Ii mai apetisant acuma?
foarte buna reteta... Raoul a apreciat-o. Multumim pentru idee Adela. Va pupam pe tine si pe Diana
Trimiteți un comentariu