Un alt deliciu culinar.... Tort cu crema de capsuni.
O reteta delicioasa. L-am facut de Pasti cu ocazia zilei de nastere a cumnatului meu Adi.
Adi, la multi ani!
1. 400 ml frisca lichida si 200-300g ciocolata alba, se topesc impreuna pe aburi sau la MW (frisca nu trebuie sa fiarba) apoi compozitia se raceste.
2. 200g capsuni si 2-3 lg de zahar se pun pe foc si se fierb 2 minute inpreuna cu 1-2 lg apa, apoi amentecul se raceste.
3. Dupa ce s-a racit bine compozitia de frisca se bate cu mixerul pana devine omogena si cremoasa.
4. Se strecoara de apa amestecul de capsuni si se adauga cremei de frisca.
5. Se mai bate compozitia cu mixerul pana se omogenizeaza bine capsuni.
Si gata!!! Un deliciu!!!
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu